Ако не можете да најдете решение за вашите проблеми во нашата База на знаења, можете да поднесете тикет со избирање на соодветниот сектор подолу.


 Support Team

Help our clients with general software, marketing & product related issues.

 Sales Team

Answer questions related to our products and services.

 Accounting Team

Help our clients with billing and payment issues.